fbpx
heren van de gevel

Kozijn montage

Kozijnen monteren, doe je het zelf of laat je het liever doen? Kozijnen laten monteren is één van onze specialiteiten. Heren van de Gevel ontzorgt jou in het complete traject. Kozijnen montage uit laten voeren door een expert?

west-fries vakmanschap

Het proces van kozijnen vervangen

01

Advies op maat

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen bij je langs om jouw wensen te bespreken. Zorg jij voor de koffie?

02

Offerte

Na onze afspraak ontvang je snel een gedetailleerde offerte, volledig afgestemd op jouw wensen. Heb je nog vragen of wil je wijzigingen 
doorvoeren? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag.

03

Akkoord

Zodra je akkoord gaat met de offerte kunnen we het productieproces in gang zetten en plannen we samen met jou een montage afspraak in.

04

Montage

Enkele dagen voor aanvang van de montage 
nemen we contact met je op om de laatste details door te spreken. Denk aan het tijdstip, de namen van onze ervaren monteurs en de geschatte duur van de plaatsing. Heren van de Gevel draagt zorg voor een keurige montage en nette oplevering.

05

Evaluatie

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We horen daarom graag hoe je onze dienstverlening hebt ervaren, jouw feedback is waardevol ! Wij zijn altijd benieuwd naar manieren hoe wij onze service nóg beter kunnen maken.

west-fries vakmanschap

Kozijnen vervangen

Verouderde kozijnen kunnen problemen veroorzaken, van tocht tot hogere energierekeningen. Als je de kozijnen wilt vervangen, begeleiden we je door het hele proces, van selectie tot montage.

Lokaal geworteld, wereldklasse service

Gelegen in het hart van West-Friesland, zijn we trots op onze lokale roots. Van de historische straten van Hoorn tot de waterrijke gebieden van Enkhuizen; van de levendige markten van Medemblik tot het rustige Andijk – we hebben overal in de regio kozijnen geplaatst en een 5-sterren service afgeleverd. Ook buiten West-Friesland verzorgen wij kozijn montage, zoals in Heerhugowaard en Obdam.

west-fries vakmanschap

Kiezen voor Heren van de Gevel

reviews

Wat zeggen
onze klanten?

Jaap Peenstra
Lees verder
"15 ramen zijn vervangen door HR++. Duidelijke offerte, prettige samenwerking. De klus is gedegen uitgevoerd. Van harte aanbevolen."
Tom hendriks, hoorn
Lees verder
”Van offerte tot uitvoer is het allemaal prima geregeld en het uiteindelijke resultaat ziet er er prachtig uit. Kortom een zeer tevreden klant van De Heren erbij.”
F Mensinga
Lees verder
”Prima bedrijf, vakkundig personeel ”
Alexander Witmondt
Lees verder
"Goede communicatie en prachtig eindresultaat!"
Nick Wijdenes
Lees verder
"2 kozijnen laten vervangen, ze kwamen eerst netjes opmeten en hier hebben we de wensen besproken. Het monteren was in 2 dagen gedaan en alles zit er goed in en is netjes afgewerkt."
Eric Fopma
Lees verder
"De Heren Van De Gevel hebben alle 9 ruiten op onze beneden verdieping vervangen voor HR++ glas. Van gratis opmeten, offerte, planning t/m de uitvoering was alles perfect geregeld. Bedankt mannen jullie hebben echt kwaliteit geleverd!"
Previous
Next
west-fries vakmanschap

Contact & afspraak

Elk project is uniek, en we nemen graag de tijd om jouw specifieke behoeften en wensen te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over onze diensten.

Heren van de gevel

vraag een offerte aan

Vul hieronder je wensen in en laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende:

Mijn gegevens:

Let op! Onze producten worden ten alle tijden inclusief montage geleverd, deze kosten worden dus ook meegenomen in de offerte.