fbpx
heren van de gevel

Diensten

Is het tijd om jouw woning of bedrijfspand te voorzien van nieuwe kozijnen? Bij Heren van de Gevel nemen wij graag al jouw zorgen uit handen. Van A tot Z verzorgen wij de complete montage. Samen selecteren we de ideale kozijnen voor jouw specifieke situatie. Of je nu kiest voor kunststof of hout, onze kozijnen worden standaard geleverd inclusief beglazing.

west-fries vakmanschap

PRODUCTEN

Heren van de gevel

Werkwijze

Voor het monteren van je nieuwe kozijnen ben je bij de Heren van de Gevel aan het juiste adres. Wat kun je verwachten van onze montagedienst? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze!

01

Advies op maat

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen bij je langs om jouw wensen te bespreken. Zorg jij voor de koffie?

02

Offerte

Na onze afspraak ontvang je snel een gedetailleerde offerte, volledig afgestemd op jouw wensen. Heb je nog vragen of wil je wijzigingen 
doorvoeren? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag.

03

Akkoord

Zodra je akkoord gaat met de offerte kunnen we het productieproces in gang zetten en plannen we samen met jou een montage afspraak in.

04

Montage

Enkele dagen voor aanvang van de montage 
nemen we contact met je op om de laatste details door te spreken. Denk aan het tijdstip, de namen van onze ervaren monteurs en de geschatte duur van de plaatsing. Heren van de Gevel draagt zorg voor een keurige montage en nette oplevering.

05

Evaluatie

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We horen daarom graag hoe je onze dienstverlening hebt ervaren, jouw feedback is waardevol ! Wij zijn altijd benieuwd naar manieren hoe wij onze service nóg beter kunnen maken.

contact

hulp nodig?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Heren van de gevel

vraag een offerte aan

Vul hieronder je wensen in en laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende:

Mijn gegevens:

Let op! Onze producten worden ten alle tijden inclusief montage geleverd, deze kosten worden dus ook meegenomen in de offerte.