fbpx
heren van de gevel

Glas

Bij Heren van de Gevel leveren en monteren we niet alleen hoogwaardige kozijnen, maar we voorzien ze ook van topkwaliteit glas. Samen met Ruiten Visie B.V. is Heren van de Gevel trotste partner van Scheuten Glas en zorgen wij ervoor dat alle kozijnen inclusief glas worden geleverd. Geniet van tweevoudig isolatieglas, bekend als Isolide®, met optionele extra functies die te vinden zijn onder ‘Soorten glas’. Voor nog betere isolatie bieden we de keuze voor Scheuten Trisolide®, het drievoudig isolatieglas (HR+++) van topkwaliteit. Met onze complete oplossingen ben je verzekerd van kozijnen en glas van de hoogste standaard. 

duurzame beglazing

VERBETER JE WONING: COMFORT EN BESPARING IN ÉÉN

Bij Heren van de Gevel begrijpen we het belang van duurzaamheid in moderne woningen. Het optimaliseren van je woning kan een jaarlijkse besparing tot wel 500 euro op je energierekening opleveren. 

Kies voor de investering in onze hoogrendementsglas oplossingen, zoals HR++ of 
HR+++ glas. Hiermee creëer je niet alleen een aangenamer binnenklimaat, maar bespaar je ook aanzienlijk op je energiekosten. Benieuwd welk glastype het beste bij jouw situatie past? Vul ons offerteformulier in of neem contact op met onze deskundige adviseurs. 

En wist je dat je met behulp van de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) een deel van de investering kunt terugkrijgen? Kijk hier voor meer informatie en maak vandaag nog de slimme keuze voor een energiezuinige en comfortabele woning.  

Hoogwaardige kwaliteit

Soorten glas

In het assortiment

Op aanvraag:

op maat gemaakt

WAT JE MOET WETEN OVER GLAS

In Nederland is tweevoudig isolatieglas, ook wel bekend als HR++, de standaardkeuze voor optimale warmte-isolatie in gebouwen. Dit glastype bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht met elkaar verbonden zijn door een afstandhouder. Traditioneel van aluminium, maar nu verkrijgbaar in diverse varianten om de isolatie verder te verbeteren. De ruimte tussen de glasplaten, ook wel de spouw genoemd, wordt geïsoleerd met lucht of zelfs isolerende gassen zoals Argon of Krypton. 

De isolatiewaarde van tweevoudig isolatieglas wordt uitgedrukt in een Ug-waarde, 
waarbij een lagere waarde beter is. De eenheid W/m2K geeft aan hoeveel warmte er per vierkante meter en per graad temperatuurverschil wordt doorgelaten door het glas. Daarnaast spelen de zontoetredingsfactor (g-Waarde of ZTA) en de lichttransmissie (LT of LTA) een rol bij het bepalen van de glaseigenschappen. 

Kies slim voor hoogwaardig isolatieglas en geniet van optimaal comfort en 
energie-efficiëntie in jouw gebouw. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van geavanceerd glas voor jouw project.

contact

vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Heren van de gevel

vraag een offerte aan

Vul hieronder je wensen in en laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende:

Mijn gegevens:

Let op! Onze producten worden ten alle tijden inclusief montage geleverd, deze kosten worden dus ook meegenomen in de offerte.