fbpx
logo heren van de gevel witte tekst
heren van de gevel

Houten kozijnen

Zijn je kozijnen toe aan vervanging of heb je nieuwe kozijnen nodig voor een bouwproject? Geen probleem! Wij voorzien jou van een hoogwaardig kozijn voorzien van het welbekende Hout 100% keurmerk!

kozijnen
west-fries vakmanschap

Voordelen houten kozijnen

Houten kozijnen zijn al jarenlang een geliefde keuze. Daar is alle reden toe, want houten kozijnen hebben unieke kenmerken. Wij zetten deze kenmerken graag voor jou op een rij.

Met goed onderhoud gaan houten kozijnen een leven lang mee. Regelmatig onderhoud en schilderwerk zijn hierbij essentieel.

Houten kozijnen brengen een natuurlijke en warme sfeer in je woning. Het natuurlijke karakter van hout zorgt voor charme en geeft een levendige uitstraling.

Wil je de kozijnen een nieuwe kleur geven? Bij houten kozijnen is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig de kleur veranderen, waardoor je kozijnen altijd passen bij jouw smaak en interieur.

Bij Heren van de Gevel bieden we houten kozijnen met het PEFC of FSC keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Zo kies je niet alleen voor kwaliteit, maar draag je ook bij aan een 
verantwoorde en milieuvriendelijke keuze.

op maat gemaakt

Het kozijn voor iedereen

Houten kozijnen zijn geschikt voor elke woning en past bij iedereen. Doordat de kozijnen makkelijk te schilderen zijn en dus verkrijgbaar zijn in elke mogelijke kleur, past het kozijn altijd bij de uitstraling van jouw woning én bij jouw wensen.

op maat gemaakt

Houten kozijnen van de Heren van de Gevel

Je kunt bij ons terecht voor houten kozijnen met een draairaam, draaikiepraam en klepraam systeem. Al onze kozijnen worden standaard geleverd inclusief beglazing. Hierbij kun je kiezen uit diverse soorten glas, zoals HR++ of HR+++

Heb je specifieke wensen, zoals een op maat gemaakt kozijn of schuifpui? Dan ben je bij de Heren van de Gevel aan het juiste adres!

houten kozijnen

HOUTEN KOZIJNEN MET PEFC OF FSC KEURMERK

Veel houten kozijnen zijn voorzien van het PEFC of FCS keurmerk. Ook bij de Heren van de Gevel is het mogelijk om te kiezen voor houten kozijnen met dit keurmerk. Maar wat betekenen deze keurmerken eigenlijk?

PEFC keurmerk

Het PEFC-keurmerk wordt internationaal toegekend aan houtproducten en papier. Alleen hout afkomstig uit duurzaam en sociaal beheerde bossen mag dit keurmerk dragen. Met PEFC-gecertificeerde kozijnen kies je voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

FSC keurmerk

Het FSC-keurmerk gaat nog een stap verder. Naast de strenge eisen op het gebied van duurzaam hout uit sociaal beheerde bossen, stelt FSC ook sociale eisen. Dit betekent dat FSC ervoor zorgt dat bosarbeiders een eerlijk loon ontvangen en werken onder verantwoorde omstandigheden. Met FSC-gecertificeerde kozijnen draag je bij aan zowel duurzaamheid als sociale rechtvaardigheid.

op maat gemaakt

Montage houten kozijnen

Het monteren van nieuwe houten kozijnen is een specialistische klus. Heren van de Gevel neemt dit graag voor je uit handen! Onze vakmannen produceren niet alleen de kozijnen in onze fabriek, maar monteren deze ook graag in je woning of bedrijfspand. Bij de montage worden de kozijnen altijd inclusief beglazing geplaatst, waarbij je zelf de soort beglazing kiest. Meer weten over onze werkwijze? We informeren je graag.

op maat gemaakt

Raamkozijn vervangen

Om de raamkozijnen te vervangen, komt het team van Heren van de Gevel graag bij je langs om een indicatie te maken van de mogelijkheden en de kosten. Wil je bijvoorbeeld een andere indeling van de huidige ramen? Alles is mogelijk. 

Met de keuze van houten kozijnen, kun je zelf eenvoudig het uiterlijk van de kozijnen aanpassen. Na een aantal jaar graag een andere kleur? Houten kozijnen zijn eenvoudig opnieuw te schilderen. Zo blijven de kozijnen passen bij jouw wensen. 

Schuifpuien
west-fries vakmanschap

Schuifpuien, voordeuren en achterdeuren

Bij Heren van de Gevel kun je ook terecht voor houten schuifpuien, voordeuren en achterdeuren. Een schuifpui is de ideale manier om uw tuin met uw woonkamer te verbinden. Het opent soepel en heeft een elegante en moderne uitstraling.

De Heren van de Gevel maakt graag je tweedelige houten schuifpui op maat! Naast schuifpuien levert en monteert Heren van de Gevel ook houten voor- en achterdeuren. Het betreft dan naar binnen draaiende voordeuren, en naar buiten draaiende achterdeuren. Bij Heren van de Gevel is er veel mogelijk als het gaat om deuren. Van eenvoudige deuren tot luxe deuren met een levensrooster.

Bij de achterdeur kan er ook veel glas geplaatst worden, zodat er veel natuurlijk licht naar binnen kan komen. Daarnaast kan er gedacht worden aan borstweringen. Heren van de gevel maakt alles op maat. We helpen je graag met advies!

WEST-FRIES VAKMANSCHAP

Opties en mogelijkheden

Alle kozijnen bij Heren van de Gevel worden voorzien van een politiekeurmerk. Door de PKVW-certificering zijn de kozijnen inbraakbestendig gemaakt. Dit betekent dat de kozijnen en ramen zo zijn gemaakt dat er niet zomaar van buitenaf kan worden ingebroken. Daarnaast biedt Heren van de Gevel ook extra opties voor kozijnen. Zo plaatsen wij ook gelijksluitende cilinders, waardoor je maar 1 sleutel nodig hebt om te openen en te sluiten.

Ook plaatsen wij  SKG-Cilinders, wat staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze cilinders zijn erg sterk en hebben een inbraak werende werking. Benieuwd naar de opties voor jouw kozijn? Neem dan snel contact op!

PKVW
contact

vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Heren van de gevel

vraag een offerte aan

Vul hieronder je wensen in en laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende:

Mijn gegevens:

Let op! Onze producten worden ten alle tijden inclusief montage geleverd, deze kosten worden dus ook meegenomen in de offerte.