fbpx
heren van de gevel

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: de trend voor zowel nieuwbouw als renovatie. Geniet van een energiezuinige woning met optimale isolatie en minimaal onderhoud. Deze duurzame kozijnen bieden niet alleen een strak design, maar creëren ook een comfortabel leefklimaat.

west-fries vakmanschap

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn op de lange termijn niet significant goedkoper, maar ook niet duurder op de korte termijn. Het verschil zit voornamelijk in de 
onderhoudskosten. Door te kiezen voor kunststof kozijnen bespaar je op de lange termijn geld dat anders aan schilderwerk besteed zou moeten worden.

Kunststof is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Een bijkomend voordeel is dat oude kunststof kozijnen tegenwoordig gerecycled worden en dienen als grondstof voor nieuwe kunststof kozijnen. Zo dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu. 

Isolatie speelt een belangrijke rol, omdat het kan leiden tot aanzienlijke besparingen op stookkosten. Kunststof kozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt 
beperkt. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in een comfortabeler binnenklimaat.

In tegenstelling tot houten kozijnen vereisen kunststof kozijnen geen schilderwerk. Ze zijn onderhoudsarm en vergen slechts twee keer per jaar een grondige schoonmaakbeurt en het smeren van het hang- en sluitwerk. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en geld, maar blijven je kozijnen er ook jarenlang als nieuw uitzien.

op maat gemaakt

Van modern tot authentiek

Kies je voor een moderne uitstraling of liever een traditionele en authentieke uitstraling? Het kan met kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een houtnerfstructuur waarmee je een houten kozijn nabootst of voor een gladde afwerking. Kies je voor een gladde afwerking, dan heb je ook nog eens de keuze tussen een matte look of een zijdeglans look bij grijs- en wittinten.

Daarnaast kun je kiezen uit diverse verbindingen en diktes van de kozijnen. Ga je voor een rechte verbinding van de kozijnen of liever voor een schuine verbinding? Alles is mogelijk!

op maat gemaakt

Raamkozijn vervangen

Je huidige kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Heren van de Gevel regelt het voor je! Of het nu gaat om kozijnen voor dezelfde indeling, of juist een andere indeling voor een andere uitstraling, wij denken graag met je mee. Dankzij onze kunststof kozijnen hoef je de komende jaren niet meer om te kijken naar grondig onderhoud, simpelweg de kozijnen schoonhouden is voldoende om de kozijnen jarenlang mee te laten gaan. 

Onze vakmannen komen graag bij je langs om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Van te voren een prijsindicatie ontvangen? Vraag direct een offerte aan!

op maat gemaakt

Soorten kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van de Heren van de Gevel worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in elke denkbare vorm. Of je nu een rechthoekig of vierkant kozijn nodig hebt, met kunststof kozijnen heb je oneindig veel mogelijkheden. Ook kun je zelf aangeven of je een vast raam, een draaikiepraam, dubbel openslaande ramen of een val- of uitzetraam wilt.

heren van de gevel

Montage kunststof kozijnen

Het monteren van nieuwe kozijnen is een specialistische klus. Heren van de Gevel neemt dit graag voor je uit handen! Onze vakmannen produceren niet alleen de kozijnen in onze fabriek, maar monteren deze ook graag in je woning of bedrijfspand. Onze kunststof kozijnen worden altijd inclusief beglazing gemonteerd. We informeren je graag over onze werkwijze.

heren van de gevel

Kunststof kozijnen van de heren van de gevel

Onze kunststof kozijnen worden samengesteld uit Deceuninck-profielen, een internationaal toonaangevend designer en één van de grootste producenten en leveranciers van kunststof systemen.

Onze kozijnen worden standaard geleverd inclusief beglazing. Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden, denk aan HR++ glas of HR+++ glas.

contact

vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Heren van de gevel

vraag een offerte aan

Vul hieronder je wensen in en laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende:

Mijn gegevens:

Let op! Onze producten worden ten alle tijden inclusief montage geleverd, deze kosten worden dus ook meegenomen in de offerte.