fbpx
heren van de gevel

Kunststof kozijnen

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: kunststof kozijnen. Niet alleen in nieuwbouwwoningen maar ook in bestaande woningen worden steeds vaker kunststof kozijnen toegepast. De goede isolerende werking zorgt namelijk voor een optimaal en duurzaam leefklimaat in de woningen. Daarnaast  zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm, levensloopbestendig en hebben een strak design.

west-fries vakmanschap

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn op lange termijn niet veel goedkoper of op korte termijn niet duurder. Het verschil schuilt vooral in de kosten van onderhoud.

Kunststof is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Oude kunststof kozijnen worden tegenwoordig weer gerecycled tot nieuwe kunststof kozijnen. 

Isoleren is een belangrijke thema, omdat hiermee veel geld bespaard kan worden vanwege lagere stookkosten. Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking.  

In tegenstelling tot houten kozijnen hoeven kunststof kozijnen niet geschilderd te worden. Daarnaast is het voldoende om de kozijnen twee keer per jaar goed schoon te maken en het hang- en sluitwerken te smeren.

op maat gemaakt

Van modern tot authentiek

Kies je voor een moderne uitstraling of liever een traditionele en authentieke uitstraling? Het kan met kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een houtnerfstructuur waarmee je een houten kozijn nabootst of voor een gladde afwerking. Kies je voor een gladde afwerking, dan heb je ook nog eens de keuze tussen een matte look of een zijdeglans look bij grijs- en wittinten.

Daarnaast kun je kiezen uit diverse verbindingen en diktes van de kozijnen. Ga je voor een rechte verbinding van de kozijnen of liever voor een schuine verbinding? Alles is mogelijk!

op maat gemaakt

Soorten kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van de Heren van de Gevel worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in elke denkbare vorm. Of je nu een rechthoekig, vierkant of rond kozijn nodig hebt, met kunststof kozijnen heb je oneindig veel mogelijkheden. Ook kun je zelf aangeven of je een vast raam, een draaikiepraam, dubbel openslaande ramen of een val- of uitzetraam wilt.

heren van de gevel

Kunststof kozijnen van de heren van de gevel

Onze kunststof kozijnen worden samengesteld uit Deceuninck-profielen, een internationaal toonaangevend designer en één van de grootste producenten en leveranciers van kunststof systemen.

Onze kozijnen worden standaard geleverd inclusief beglazing. Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden, denk aan HR++ glas of HR+++ glas.

heren van de gevel

Montage kunststof kozijnen

Het monteren van nieuwe kozijnen is een specialistische klus. Heren van de Gevel neemt dit graag voor je uit handen! Onze vakmannen produceren niet alleen de kozijnen in onze fabriek, maar monteren deze ook graag in je woning of bedrijfspand. Onze kunststof kozijnen worden altijd inclusief beglazing gemonteerd. We informeren je graag over onze werkwijze.

contact

OFFERTEFORMULIER

Wil je een offerte voor meerdere kozijnen? Bel naar 0229 – 25 38 27.