heren van de gevel

Kozijnmontage

Zijn de kozijnen van je woning of bedrijfspand toe aan vervanging? Heren van de Gevel ontzorgt je graag en verzorgt de montage van A tot Z. Samen kiezen we de beste kozijnen voor jouw situatie. Wij leveren en monteren zowel kunststof als houten kozijnen. Onze kozijnen worden standaard inclusief beglazing geleverd.

west-fries vakmanschap

Diensten

Heren van de gevel

Werkwijze

Voor het monteren van je nieuwe kozijnen ben je bij de Heren van de Gevel aan het juiste adres. Wat kun je verwachten van onze montagedienst? Wij nemen je graag mee in onze werkwijze!

01

Advies op maat

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Zorg jij voor de koffie?

02

Offerte

Na onze afspraak stellen wij direct een offerte op die je spoedig van ons ontvangt. Hierbij staan jouw wensen uiteraard centraal. Heb je vragen over de offerte of wil je toch nog iets wijzigen? Dit is uiteraard geen probleem, neem contact met ons op en we gaan er direct mee aan de slag!

03

Akkoord

Wanneer je akkoord gaat met de offerte dient 60% van de aanneemsom aanbetaald te worden. Als deze betaling binnen is wordt het productieproces in gang gezet en plannen wij met jou een datum in voor de montage van de kozijnen.

  • 60% voor opdracht (bij ontvangst en akkoord van de offerte)
  • 30% voor aanvang werkzaamheden
  • 10% na oplevering, binnen 14 dagen.
04

Montage

Een aantal dagen voor aanvang van de montage word je gebeld om de laatste details door te spreken. Denk hierbij aan het tijdstip, de namen van de monteurs en de tijdsduur van de plaatsing. De Heren van de Gevel draagt zorg voor een keurige montage en nette oplevering.

05

Evaluatie

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Vertel ons daarom zeker wat je van onze dienstverlening vond! Wij zijn altijd benieuwd naar manieren hoe wij onze service nóg beter kunnen maken.

contact

hulp nodig?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met een van onze heren via Whatsapp!